SFINTELE SARBATORI DE PASTE PASTI IN BUCOVINA 2011




Oferte turistice recomandate - pensiuni din Bucovina/Suceava - Paste Pasti 2011
Tarife valabile pentru rezervarile facute din timp
01 februarie - 20 aprilie 2011 - oferte disponibile - solicitati lista ofertelor actualizate pe adresa promovare@turismbucovina.ro - fiecare solicitare va fi preluata imediat

(tarife estimative pentru conditii/confort de 3 stele/flori = camere duble cu bai proprii, apa calda si rece in regim permanent, tv in camere, salon spatios pentru servirea mesei, salon pentru relaxare, foisor/barbeque in curte, locatii deosebite, servicii si programe turistice de calitate)
1. 3 nopti cazare + 2 mese/zi + masa festiva = de la 550 lei/persoana/sejur
2. 3 nopti cazare + 3 mese/zi + masa festiva = de la 650 lei/persoana/sejur
3. vile de inchiriat cu toate utilitatile, minim 3 zile/nopti, 6-8 camere duble (tv, incalzire, apa calda si rece, bucatarie, foisor, parcare etc.) = tarife excelente
Tarifele finale sunt calculate in functie de:
- clasificarea pensiunilor si dotarile acestora, numarul turistilor, numarul zilelor de cazare, programe turistice speciale etc.
Nota 1: recomandarea noastra pentru turisti este ca acestia sa se orienteze dupa ofertele de calitate - precum ofertele promovate pe acest site - si nu dupa cele mai ieftine de pe piata (ofertele foarte ieftine - cu reduceri exagerate - se pot caracteriza prin multe neajunsuri si lipsa garantarii calitatii, conditii de cazare si masa sub orice asteptari, alte probleme).
Este de preferat un raport bun calitate/pret al serviciilor - pentru un sejur reusit !


PACHET TURISTIC DE 4 ZILE / 3 NOPTI SI PENSIUNE COMPLETA
acest pachet turistic este asigurat pentru rezervarile finalizate la fiecare pensiune recomandata pe acest site (oferta poate fi personalizata in functie de preferintele turistilor)
Sfintele Sarbatori de Paste Pasti in Bucovina/Suceava 2011
 Ziua I - vineri 22 aprilie
- primirea oaspetilor;
- prezentarea pensiunii si a programului, cazarea in camere;
- servirea cinei si savurarea unui pahar de vin fiert in fata semineului din salon.
Ziua II - sambata 23 aprilie
- micul dejun - platouri cu delicatese de casa (mancaruri de post sau de frupt);
- pranzul (mancaruri traditionale bucovinene);
- vizitarea localitatii si a atelierelor mestesugaresti din localitate precum si a altor puncte de atractie din zona, optional vizitarea manastirilor din Bucovina;
- cina, care poate fi organizata in foisorul pensiunii urmata de Noaptea Invierii - participarea la Slujba Invierii la biserica sau manastirea din localitate.
Ziua III - duminica 24 aprilie
- micul dejun - platouri cu produse traditionale;
- cunoasterea traditiilor locale;
- masa festiva de Paste Pasti - cu preparate de casa pregatite gospodareste pentru aceasta Sarbatoare (preparate culinare din carne de miel, insa si alte specialitati);
- cina traditionala servita in salonul pensiunii.
Ziua IV - luni 25 aprilie
- mic dejun traditional;
- pregatirile de plecare ale turistilor;
- pranzul de ramas bun...
MENIU BUCOVINEAN - preparate servite alaturi de alte specialitati culinare - mancaruri gustoase, produse alimentare proaspete de casa
APERITIVE RECI:
PARJOALE MOLDOVENESTI ASEZONATE CU CARTOFI COPTI IN CUPTOR, PASTRAV DE MUNTE AFUMAT IN COBZA DE CETINA DE BRAD, PREPARATE AFUMATE IN GOSPODARIE (CARNATI, CHISCA, SUNCA, PASTRAMA), ROSII UMPLUTE CU BRANZA FACUTA IN CASA, SALATE DE LEGUME CU OU SI BRANZA, RULADE DE CASA, CHIFTELUTE MARINATE, SALATÃ BUCOVINEANA DIN CRUDITATI SI CARNE DE PUI, ALTE BUNATATI...;

BORSURI - CIORBE
CIORBA RADAUTEANA (RETETA ORIGINALA DIN BUCOVINA), CIORBA DE BURTA, CIORBA DE PERISOARE, CIORBA DE CARNE DE MIEL, BORS DE CARNE DE VITEL SAU DE PORC, CIORBE TARANESTI CU ZARZAVAT DE GARDINA, SUPA DE PUI CU TAITEI DE CASA;
FRIPTURI - PREPARATE LA GRATAR
FRIGARUI TARANESTI, FRIPTURA DE BERBEC, FRIPTURA DE PURCEL LA GRATAR/CEAUN/CUPTOR, FRIPTURA DE PASARE, FRIPTURA DE VITA, GRATARE DIVERSE ASEZONATE CU SALATE DIN LEGUME;
PREPARATE TRADITIONALE
SARMALE BUCOVINENE (GALUSTE), DROB DE MIEL, SARMALUTE ÎN CUIB (CU CARNE) SI SMANTANA, HRIBI CU SMANTANA, TOCANA DIN CARNE DE MIEL, TOCHITURA BUCOVINEANA CU PRODUSE NATURALE, MAMALIGUTA CU BRANZA SI SMANTANA, LACTATE DIVERSE (DIN GOSPODARIE), PASTRAV GATIT IN UNT SAU SMANTANA SI SERVIT CU MAMALIGUTA, MURATURI DE CASA;
PREPARATE DULCI DE CASÃ
COZONAC CU NUCA SI MAC - faina, lapte si oua de casa;
PLACINTE "POALE-N BRAU" - faina, lapte si oua de casa;
PRAJITURI DE CASA - faina, lapte si oua de casa;


bauturi: alcoolice naturale (afinata, fragata, visinata, vin, tuica), apa minerala, sucuri diverse.


Sursa: http://www.turismbucovina.ro/oferte_sarbatori_bucovina_suceava.htm

Comentarii

Postări populare