Bun venit “La Nea Stefan”


Bine ati venit pe site-ul Pensiunii ”La Nea Stefan” din Moieciu de Sus! (fosta Montana 2003)
Pensiunea noastra va asteapta cu drag in 15 camere duble si una duplex, cu restaurant inauntru si afara, cu vedere spre paraul Turcu ce curge exact prin spatele pensiunii, cu 2000 mp de gazon tocmai bun de relaxare si jocuri, cu multe leagane in curte si pe malul paraului, cu un foisor cu gratar unde puteti petrece ore de neuitat alaturi de prietenii dvs.
Va asteptam cu mancare facuta ca la mama acasa, cu ospitalitate de nota 10, cu un peisaj superb si linistea dupa care tanjiti la oras.
Va primim si cu animale de companie – catei :)
Colaboram cu cabinet medical veterinar in caz de urgenta: Dr Cosmin Dobas 0766.456.267
Aici am avut si oaspeti de seama, printre care,  in vara 2010, pe Printul Paul si Printesa Lia, asa ca aveti sansa sa dormiti in acelasi pat in care au dormit ei sau sa mancati la mesele la care au mancat ei !
Va invitam sa deveniti si fanii Pensiunii noastre pe Facebook, pentru a putea beneficia de reducere suplimentara de 10% in plus fata de toate celelalte reduceri oferite de noi.
ATRACTII TURISTICE
Foarte accesibil datorita pozitiei sale centrale (35 km distanta de Brasov) si inconjurat de multe atractii turistice naturale, culturale, istorice, Moeciu de Sus va asteapta cu mare drag.
Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, satul Moeciu de Sus ofera un peisaj exceptional de frumos.
Aerul curat si racoros, cu temperaturi de pana la 30 gr C vara, natura superba, muntii impaduriti, drumetiile in apropierea satului imbie turistii si ii invita la o atmosfera de liniste si relaxare.
Vara puteti practica calaria, drumetiile, mountain biking, plimbarea cu caruta, mersul pe bicicleta, iar in timpul iernii ski, snowboarding pe partiile aflate in apropiere de Moeciu de Sus: Cheile Gradistei – 5 km, Poarta -12 km, Poiana Brasov – 30 km.
- drumetii langa Moieciu de Sus
Castelul Bran, Muzeul Vamii si Capela Reginei Maria – toate la Bran
- Cetatea medievala taraneasca de la Rasnov
Rasnov
satele turistice Fundata, Sirnea, Pestera - ce fac parte din comuna Moieciu de Sus si toate de o frumusete exceptionala
- Pestera Liliecilor din Satul Pestera
- Cheile Dambovicioarei – dincolo de Culoarul Rucar Bran
Muntii Piatra Craiului, Zarnesti – Plaiul Foii
Brasov, cu multe atractii turistice, istorice si culturale
Poiana Brasov, o statiune de 5 stele :)
culoarul Rucar – Bran
- articol despre ce mai puteti vizita cat stati la Moeciu :)
————————————————————————–
“Tocmai mi-a venit dorul de duca dupa o iarna grea petrecuta intr-un oras mult prea gri. Primul pas, net-ul, iar al doilea prietenii. Si rezultatele nu au intarziat sa apara, cel mai surprinzator dintre acestea fiind pensiunea La Nea Stefan, care cel putin din recomandari pare sa fie alegerea ideala pentru petrecerea unei vacante extraordinare. Si este atat de aproape de fiecare dintre noi, incat ma intreb cum de nu am gasit-o mai inainte. Si ai atatea de vazut, astfel incat oricat ai sta, vei descoperi ca inca mai ai ce descoperi.
Si nici nu ajungi la pensiune ca deja incep sa sa ti se arate locurile magice ale zonei. Venind dispre cetatea Brasovului, treci pe langa cetatatea Rasnovului, iti arunci o privire rapida in stanga drumului si zaresti portile castelului Bran. Te opresti o clipa si te gandesti inevitabil la imensa mostenire culturala reprezentata de maretul castel, insa gandul iti este La Nea Stefan, asa ca iti continui imediat drumul prin Bran si mai apoi prin Moeciu, unde exact in centru lasi drumul national si te lasi in stanga spre Moeciu de Sus unde se afla destinatia ta preferata. Incep sa apara si pe stanga si pe dreapta pensiuni ingrijite, care iti dau sentimentul ca esti in alta lume. Cand incepusei sa te obisnuiesti, pensiunile incep sa se rareasca, pana cand lasa loc peisajului montan abrupt al cheilor, ce sunt strajuite la iesire de zona de agrement Cheile Gradistei. Iti continui drumul si intri in padurea unde te intampina un minunat monument natural, Chisatoarea, pe care o admiri. Insa destinatia este atat de aproape! Si chiar asa este, fiindca nu departe de intrarea in Moeciu de Sus gasim primitoarea pensiune. Insa de aici incepe o alta serie de descoperiri si aventuri pe care va las sa le descoperiti singuri.
Asa ca Prieteni, Va astept pe toti La Nea Stefan!”  Raluca Coteanu Voinea

Pagina de Facebook a pensiunii

Comentarii

Postări populare