Alla-Balla, minirestaurant cu produse bio



Alla-Balla, prima reţea de bio-fast-food din România, deschide pe 1 iulie, la Sibiu, un restaurant. Investiţia de 25.000 de euro promite să genereze, după calculele ploieşteanului Horia Georgescu, fondatorul afacerii, venituri de 200.000 de euro anual.
Noua locaţie Alla-Balla, situată lângă Podul Minciunilor din Sibiu, va servi mâncăruri preparate din ingrediente sută la sută naturale dar va şi vinde aceste ingredient, separate, celor care vor să le prepare acasă. Piesa de rezistenţă este zacusca de gogonele, după o reţetă original Alla-Balla.

“Am ales Sibiul pentru că reprezintă valorile Alla-Balla; naturaleţe, conservarea lucrurilor bune ale înaintaşilor. Noi propunem clienţilor gustul de odinioară al alimentelor, din vremurile în care nu existau aditivi, conservanţi  sau potenţiatori de gust”, explică Georgescu. La Alla-Balla Sibiu fiecare client va primi, imediat ce se aşează la o masă, fie un bol cu măsline sau cuburi de brânză, fie câteva tartine cu zacuscă bio. “Nu vrem să le vindem marfa cu tot dinadinsul. Vrem să se simtă bine chiar dacă beau doar un suc sau o cafea. Cu timpul, însă, trataţia din partea casei va fi proporţională cu consumaţia făcută”, mai spune antreprenorul.

Horia Georgescu a pornit lanţul Alla-Balla în Ploieşti,  cu două chioşcuri stradale care vând suc natural, ceai, cafea, clătite şi sandwich-uri, toate din ingrediente naturale. În octombrie 2010, Horia Georgescu şi-a prezentat afacerea la emisiunea SuperAfaceri, de la postul local Prahova TV şi s-a înscris la Arena Leilor, show-ul antreprenorilor de la TVR. A fost acceptat şi a obţinut cea mai mare sumă din istoria emisiunii: 200.000 de euro. Asocierea cu “leul” Mircea Tudor, inventatorul Roboscan, nu s-a făcut., spune Horia Georgescu, pe acest subiect.

Comentarii

Postări populare